Test Alu-dibond Saal Digital

Yes! Ik mocht weer een test doen bij Saal Digital. Ik heb zelf al een keer een fotoboek besteld bij hun maar ik was ook erg nieuwsgierig naar de kwaliteit van de wanddecoratie. Iets waar toch de meeste klanten vragen over hebben als ze de door mij gemaakte foto’s willen afdrukken. Ik koos bij de website van Saal digital bij de wanddecoratie voor Alu-dibond. Dit is vriendelijk geprijsd maar beloofd ook goeie en scherpe kwaliteit. Ideaal dus om te testen… De software is in ieder geval erg duidelijk en je kiest behalve het materiaal ook meteen voor het soort ophangsysteem. In mijn geval kies ik voor de standaard ophanging. Een kind kan de was doen. Na 3 werkdagen ontvang ik bericht dat mijn wanddecoratie onderweg is. Fijn deze duidelijke communicatie!

En ja hoor… netjes en stevig verpakt ontvang ik 5 dagen later de print. Wat me meteen opvalt is het gewicht. Lekker licht! Maar dat doet niet af aan de kwaliteit. Mooi stevig, buigvast en kleurecht. En netjes afgewerkt aan de randen.

Ik ben blij verrast en zal mijn klanten nu zeker het advies geven om voor hun prints ook te kijken op http://www.saal-digital.nl. Ik ga er in ieder geval vaker bestellen!

Saal digital erg bedankt voor deze test en zeker Tot Kieks!

Leuk Kiekje Fotografie

Leave a reply

Your email address will not be published.