Product review Easy Collage

Een tijdje geleden werd ik getipt door 1 van mijn klanten over www.easycollage.nl. Deze klant was blij met mijn foto’s en kon niet kiezen dus wilde graag een collage maken.  Na een slechte ervaring bij een andere leverancier was ze erg te spreken over het gemak bij het bestellen en de kwaliteit bij Easy Collage. Dit maakte mij uiteraard nieuwsgierig…..En daarom vind ik het extra leuk dat ik de gelegenheid heb gekregen om een product te testen en te beoordelen.

Als je op de site www.easycollage.nl komt zie je meteen al heel veel mogelijkheden en als je op de rode button ‘Start de collagemaker’ klikt wijst het vanzelf. Je kunt hierna eerst kiezen voor de manier waarin je je foto’s geprint wil hebben, in een raster, in een mozaïek, in Hollandse huisjes, zelfs in postzegels… eigenlijk teveel keuzes om op te noemen. Erg leuk om te zien dat er zoveel ontwerpen aangeboden worden. Naar mijn beleving is dit uniek. Ik kies voor het basic raster met de grote foto in het midden.

Vervolgens kan je het ontwerp wijzigen. Welk formaat en de indeling kun je hier invullen. Ik kies voor het formaat 70 bij 50 cm.  En dan klik je verder met ‘aan de slag’ Hier voeg je je foto’s toe en contoleer je de beeldkwaliteit (dit is een fijne extra service die meteen de kwaliteit van je foto’s controleert). Als je verder gaat met bestellen voer je in op welk materiaal je je ontwerp geprint wilt hebben. Ik kies hier voor aluminium omdat dit materiaal mooi stevig is en het niet spiegelt. Daarna word ik doorgelinkt naar de betaalpagina en kies ik mijn betaalwijze. Het bestellen was in ieder geval super easy!

De site belooft snelle levertijden. Voor poster en canvas 1-2 werkdagen en voor plexiglas en aluminium 4-5 werkdagen. Ik was dan ook erg verrast dat ik na 2 werkdagen al de mail kreeg dat mijn pakket was verstuurd. En ja hoor… na 3 werkdagen werd de print keurig door de postbode afgeleverd.Stevig verpakt in dubbel karton en beschermfolie. Met de print tegen de extra laag karton aan voor de bescherming. Een veilig idee want bij de post kan het er best lomp aan toe gaan.

Het eindresultaat is heel mooi, mooie kleuren, haarscherp en het aluminium geeft een mooie matte uitstraling. Daar hou ik van! Er zit ook een handig ophangsysteem op gemonteerd. Ideaal!

Kortom…ik ben heel erg tevreden met de service en kwaliteit van www.easycollage.nl.Dus kun je niet kiezen tussen al die leuke foto’s welke ik heb gemaakt en ben je op zoek naar iets origineels voor in huis. Dan kan ik jullie Easy Collage van harte aanbevelen. Ik ga hier zelf zeker vaker bestellen.

Zie hieronder mijn geteste collage:

 

Leave a reply

Your email address will not be published.